vineri, 10 iulie 2009

Sambata The Silver Church da dezlegare de Pacat

In data de 11 iulie ora 22.00, clubul THE SILVER CHURCH ti-a pregatit un Show Pacatos.
In mod exceptional, numai in aceasta sambata, va evolua pentru dumneavoastra pe scena The Silver Church Club: Rafael & Contraband, trupa care a fost botezata cu acest nume in timpul emisiunii “un Show Pacatos" moderata de Dan Capatos .
Dupa nenumarate sms-uri, sugestii si comentarii pro sau contra, band-ul Antenei 1 a fost nasit de una dintre telespectatoarele fidele ale acestei emisiuni.
Formatia a fost numita “Contraband“
Si pentru ca e sambata, The Silver Church Club te invita sa pacatuiesti alaturi de trupa Rafael & Contraband intr-un Show Pacatos.

The Silver Church Club iti da dezlegare la Pacate in aceasta sambata.
Acatistul 20 de lei, pomelnicul gratis!

Date Biografice - membrii trupei Directia 5

Cristi Enache
S-a născut la 26.03.1976, la Bucureşti, este solistul vocal. A urcat pe scenă pentru prima dată în 1993, la Sibiu, împreună cu formaţia "de liceu" cu care cînta la acea vreme. Este un microbist convins şi suporter necondiţionat al naţionalei de fotbal a României. A început colaborarea cu Direcţia 5 în iunie 1998 şi consideră că şi-a împlinit "visul" pe care l-a avut de cînd a ascultat prima oară acest grup. Profesional se simte împlinit, pentru că e componentul unei trupe cu longevitate în topul preferinţelor publicului.

Marian Ionescu
S-a născut la 25.10.1962, la Bucureşti, este fondatorul grupului Direcţia 5 şi compozitor, cîntă la chitară bas şi la claviaturi. Înainte a mai colaborat cu formaţiile Timpuri Noi şi Grupul B 22. Este colecţionar de instrumente muzicale, avînd un număr impresionant de chitare bas, claviaturi şi chitare acustice. Deţine studioul de înregistrări Artist Direcţia 5, unde formaţia a "tras" toate albumele din 1998 pînă în prezent. Carmin Ionescu, fiul său, îi calcă pe urme şi cîntă tot la chitară bas, în trupa pop-rock Replik.

Nicu Damalan
S-a născut la 19.09.1967,la Bucureşti, este chitaristul formaţiei. A practicat cu succes diferite discipline sportive: ciclism, motociclism, atletism, ping-pong, hochei. Are ca hobby "acvaristica", mai precis peştii Discus, care
şi-au adjudecat titlul de "regii acvariilor". Preferinţele lui muzicale se îndreaptă spre hard & heavy – AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Judas Priest, Metallica şi rock and roll – Elvis Presley, dar ascultă cu plăcere şi Beatles, Frank Sinatra, Nat King Cole sau chiar... Ludwig Van Beethoven!

Marius Keşeri
S-a născut la 7.03.1965, la Bucureşti. Este toboşarul formaţiei şi înainte a mai cîntat în formaţiile Voltaj, Quartz, Vali Sterian şi Compania de Sunet. A practicat baschet de performanţă la Dinamo Bucureşti şi în urmă cu doi ani a fost, pentru o seară, manechin, cînd a participat la prezentarea colecţiei primăvară-vară "W Man’s World by Vakko". E convins că "Direcţia 5 ne acaparează tot timpul şi ne este imposibil să facem altceva". În muzică are trei idoli mari şi laţi: Beatles, Jimi Hendrix, AC/DC.

Directia 5, Ultimul Concert al acestui sezon


The Silver Church Club
iti multumeste ca ai fost alaturi de cel mai ambitios proiect initiat de noi„STAGIUNE DE CONCERTE IN FIECARE VINERI
si iti ofera VINERI 10 iulie, incepand cu orele 22.00 un ultim CONCERT LIVE al formatiei “DIRECTIA 5” din acest sezon.
Dupa o stagiune completa insumand 14 concerte sutinute in fata a mii de spectatori la The Silver Church Club, membrii trupei “DIRECTIA 5” isi iau la revedere de la fani in aceasta vineri, oferindu-le un Super Eveniment, urmand sa revina pe scena The Silver Church in data de 25 septembrie 2009 pentru a continua “STAGIUNEA DE CONCERTE”
Daca vrei sa intri gratis la acest super-concert, trimite un SMS cu pret normal la nr. de tel 0754.926.420, cu textul „DIRECTIA 5”, urmat de codul 100720094, si vei primi de la acelasi nr. de tel. confirmarea pe SMS. Arata la intrarea in Club SMS-ul de confirmare de pe telefonul tau si bucura-te de concert.

joi, 9 iulie 2009

Un Spectacol-Concert

În data de 12 mai, în al 20-lea ceas
The Silver Church Club ( Calea Plevnei nr.61)
vă invita la spectacolul-concert

Mileniul Trei, Mileniul Dragostei
Un concert teatral în care muzica, arta vizuală
şi arta dansului se întâlnesc în forţă pe o scenă neconveţională,
inedită în Bucureşti: The Silver Church Club

Un show în care absolvenţii U.N.A.T.C
alături de actorii Mona Ciută, Alexandru Unguru şi Irina Sârbu sunt interpreţi, dansatori, instrumentişti într-un spectacol care evocă universul unic al hit-urilor din mileniului trecut: Abba, Queen ; Eurythmics; Jacques Brell; Manu Chao; Arii din musicaluri; Gospel; Depeche Mode
O paralelă intre istoria muzicală şi istoria umanităţii
care ne vizează pe toţi.
In distribuţie
Mona Ciuta Alexandru Unguru Irina Sarbu Dan Alexandru
Mihai Prejban
Ioana Ancea Veronica Batca Irina Caramizaru Beatrice Gaurean Raluca Ghervan Ioana Marcoiu Alice Nicolae Denisa Nicolae Sanziana Tarta Oleg Apostol Cristian Avram Darius Daradici Zory David Bogdan Iacob Andrei Ionescu Cristian Niculescu Vali Paraschivu Liviu Romanescu Corneliu Ulici Horatiu Iliescu

Concept artistic: Mona Ciuta
Coregrafie: Isabela Bostan; Roxana Colceag; Florin Kevorkian; Florin Fieroiu
Concept video: Lavinia Ionescu; Mihai Ionescu
Light desigh: Luminita Anton

Directia 5 si-a lansat primul Best of

Joi seara, in clubul The Silver Church din Capitala, Directia 5 si-a lansat primul album Best of din cariera. Printre invitatii surpriza ai serii s-au aflat Delia Matache si Paula Seling, dar si Toni Seicarescu, fost solist al trupei.
Timp de 40 de minute, Marian Ionescu (bas), Cristi Enache (voce), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe) au cantat noua dintre cele mai apreciate piese ale trupei, in fata unui public select, compus mai ales din prieteni.
Nu au lipsit din sala nume ca Dan Chisu, Gabriel Cotabita sau Mihai Pocorschi.
Pe scena, lucrurile s-au derulat in ritm alert. Cantece ca
Unde esti,
Esti stilul meu,
Primul meu sarut,
In nici un caz si Obsesia au fost completate de piese oferite cu ajutorul mai multor invitati:
Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu (liderul trupei Directia 5),
Toni Seicarescu (Superstar, Seductie) si
Delia Matache (Povestea noastra).

Cel mai impresionat moment al serii a fost insa duetul cu Paula Seling - Langa mine.
N-am mai cantat de ceva ani, nu?",a constatat Cristi Enache. "Sa dea Dumnezeu sa avem parte de 20, 30, 40, 50 de ani, sa ii traim impreuna cu Directia 5. La multi ani!", le-a urat Paula Seling celor care au implinit 19 ani de existenta pe scena muzicala romaneasca si aproape 12 ani ani in aceeasi formula.

Articol realizar de Cosmin Navadaru HotNews.ro Sâmbătă, 30 mai 2009, 23:21 Life Prin oraş

DISEARA DESTRUCTION


Publicat în comunicate pe 30.04.2009 de către thesilverchurch

Formatia germana de thrash metal Destruction va sustine un concert extraordinar de 2 ore in aceasta seara,
in The Silver Church Club din Bucuresti.

La ora 19.30 se vor deschide portile The Silver Church pentru fanii thrash si pentru metalisti.

Incepand cu ora 21, vor urca pe scena Rising Dream (Croatia), Imperious Rex (SUA), Methedras (Italia) si DESTRUCTION!

DESTRUCTION si openerii sai vin direct de la Bratislava pentru show-ul din Bucuresti. Schmier (voce, bass), Mike Sifringer (chitara), Marc Reign (percutie) vor oferi un show pe masura reputatiei lor: fara limitari, aproape de public.

Intr-o locatie de lux, thrasherii sunt invitati de Metal Masters sa se manifeste cu toata energia si ardoarea: cel mai thrasher in exprimare va primi din partea organizatorilor o invitatie la ROCK CITY OPEN AIR.
Cei care si-au cumparat bilete la categoria VIP, vor putea sta alaturi de DESTRUCTION, vor primi postere semnate de cavalerii teutonici ai scenei thrash metal si albume ale celorlalte trupe care concerteaza in seara de joi.
Schmier, solistul vocal si bassistul Destruction, transmite un salut, special pentru fanii din Romania si explica semnificatia acestui turneu:
„Salutam Romania si gasca nebuna de fani! Cu D.E.V.O.L.U.T.I.O.N. serbam 25 de ani de drumuri prin lume. Joinu vom fi o simpla trupa care canta la un festival, cu program stabilit de 45 de minute. Vom canta aproape 2 ore, doar pentru voi, intr-un show unic si special. Repertoriul acestei serii de concerte nu va fi reluat pe parcursul acestui an, indiferent despre ce tip de concert sau festival este vorba. Am pregatit cele mai tari piese DESTRUCTION din toate timpurile. Ne vedem joi seara la The Silver Church!”

Programul acestei seri este urmatorul:
19.00 – open doors

20.00 – 20.30 – Rising Dream (Croatia)

20.30 – 20.45 – change over

20.45 – 21.15 – Imperious Rex (SUA)

21.15 – 21.30 – change over

21.30 – 22.10 – Methedras (Italia)

22.10 – 22.45 – change over

22.45 – DESTRUCTION
mai multe puteti afla de pe siteul oficial al trupei: http://www.destruction.de/

THE SILVER CHURCH THEATRE

JACQUES SI STAPANUL SAU
de MILAN KUNDERA

Publicat în comunicate pe 27.04.2009 de către thesilverchurch
UN NOU TEATRU IN BUCURESTI, UN NOU SPECTACOL
TEATRUL JOINT si DEPOUL DE ARTA URBANA prezinta la:
THE SILVER CHURCH THEATRE- ’’JACQUES SI STAPANUL SAU’’

Un discurs despre rebeliune, despre placerea si arta de a trai. Stralucire si putrefactie la un loc. Glamour si derizoriu… si, nu in ultimul rand, unul dintre cele mai frumoase elogii aduse Povestii si Artei de a povesti…
Un spectacol creat cu energia si forta unui grup de artisti tineri- viu, frenetic si, de ce nu, stralucitor, intr-o tara in care ilustre persoane sau institutii cred ca publicul poate fi dus de nas cu show-uri care beneficiaza de bugete uriase, dar care nu depasesc, in cel mai bun caz, mediocritatea artistica (chestiune specifica pentru 90 % dintre lacasurile de stat teatral-dambovitene).

Jacques si stapanul sau, o celebrare dionysiaca a cuvintelor si a imaginilor, care are ca scop curatarea de prostie, suficienta, ipocrizie, superficialitate si multe alte patimi…

Distributia:

TUDOR AARON ISTODOR
TOMA DANILA

IANA CAVALIOTTI
RALUCA GHEORGHIU
IULIAN GLITA

Scenografia:
ANCA CERNEA
Traducerea:
DALIA TABACARU
Regia spectacolului este semnata de:
MARCEL TOP