joi, 9 iulie 2009

DISEARA DESTRUCTION


Publicat în comunicate pe 30.04.2009 de către thesilverchurch

Formatia germana de thrash metal Destruction va sustine un concert extraordinar de 2 ore in aceasta seara,
in The Silver Church Club din Bucuresti.

La ora 19.30 se vor deschide portile The Silver Church pentru fanii thrash si pentru metalisti.

Incepand cu ora 21, vor urca pe scena Rising Dream (Croatia), Imperious Rex (SUA), Methedras (Italia) si DESTRUCTION!

DESTRUCTION si openerii sai vin direct de la Bratislava pentru show-ul din Bucuresti. Schmier (voce, bass), Mike Sifringer (chitara), Marc Reign (percutie) vor oferi un show pe masura reputatiei lor: fara limitari, aproape de public.

Intr-o locatie de lux, thrasherii sunt invitati de Metal Masters sa se manifeste cu toata energia si ardoarea: cel mai thrasher in exprimare va primi din partea organizatorilor o invitatie la ROCK CITY OPEN AIR.
Cei care si-au cumparat bilete la categoria VIP, vor putea sta alaturi de DESTRUCTION, vor primi postere semnate de cavalerii teutonici ai scenei thrash metal si albume ale celorlalte trupe care concerteaza in seara de joi.
Schmier, solistul vocal si bassistul Destruction, transmite un salut, special pentru fanii din Romania si explica semnificatia acestui turneu:
„Salutam Romania si gasca nebuna de fani! Cu D.E.V.O.L.U.T.I.O.N. serbam 25 de ani de drumuri prin lume. Joinu vom fi o simpla trupa care canta la un festival, cu program stabilit de 45 de minute. Vom canta aproape 2 ore, doar pentru voi, intr-un show unic si special. Repertoriul acestei serii de concerte nu va fi reluat pe parcursul acestui an, indiferent despre ce tip de concert sau festival este vorba. Am pregatit cele mai tari piese DESTRUCTION din toate timpurile. Ne vedem joi seara la The Silver Church!”

Programul acestei seri este urmatorul:
19.00 – open doors

20.00 – 20.30 – Rising Dream (Croatia)

20.30 – 20.45 – change over

20.45 – 21.15 – Imperious Rex (SUA)

21.15 – 21.30 – change over

21.30 – 22.10 – Methedras (Italia)

22.10 – 22.45 – change over

22.45 – DESTRUCTION
mai multe puteti afla de pe siteul oficial al trupei: http://www.destruction.de/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu